Search

Sitkeän Selviytyjän AKATEMIA

Pohditko elämäsi tarkoitusta? Haluatko vahvistaa omia voimavarojasi ja hyvinvointiasi? Kaipaatko lisää vahvistusta omille selviytymisen taidoillesi? 

Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä tämä verkkokurssialusta tarjoaa sinulle uudenlaisia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia kokonaisvaltaisen hyvinvointisi vahvistamiseksi. Valikoimaa löytyy kertaluonteisista täsmäkursseista pidempikestoisiin kurssikokonaisuuksiin.Voit ostaa verkkokursseja non-stop ja ne toimivat myös mobiilisti, eli voit opiskella milloin ja missä itsellesi parhaiten sopii. Verkkokurssit ovat myös mainio lahjaidea! Voit ostaa sekä täsmä- että syväkursseja lahjaksi valitsemillesi henkilöille, jolloin he saavat valita ko. tarjonnasta itselleen sopivimman vaihtoehdon.

Kaikki verkkokurssit pohjautuvat  laaja-alaiseen tutkittuun tietoon ja vuosien varrella kertyneisiin käytännön kokemuksiin. Verkkokursseilta saat tietoa, pohdittavaa, sovellettavaa, inspiroivia esimerkkejä ja lukuisia käytännön työkaluja omassa elämässä sovellettavaksi. Mitä sinä tarvitsisit juuri nyt?

Lämpimästi tervetuloa Sitkeän Selviytyjän Akatemiaan!

terveisin,

personal brainerisi Eija

Takaisin ylös