Search

Asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden referenssejä

Olemme Eijan kanssa tehneet yhteistyötä mm. työnohjausten parissa ja meitä yliopistolaisia hän on käynyt fasilitoimassa mm. esimiehen tunnetaidoista ja tunteiden johtamisesta työyhteisöissä. Eija on taitava valmentaja ja saa osallistujat kehittämään työtään ja hyvinvointiaan innostuneessa hengessä.

Koulutuspäällikkö Heli Trapp, Turun yliopisto / Brahea-keskus

Eija on innostuva, asioihin pitkäjänteisesti ja syvällisesti paneutuva ammattilainen, jonka kanssa on ilo tehdä töitä.

Jarkko Rantanen, psykologi, valmentaja, tietokirjailija, Emergy Work:n perustaja

Eijan esitys itsensä johtamisesta elämän jatkuvissa muutoksissa omaa mieltä työkaluna käyttäen oli kokonaisvaltainen ja laaja-alainen. Esityksen uskottavuus ja vaikuttavuus rakentuivat aidosta välittämisestä. Kuulija sai vastaanottaa psyykkisiä, sosiaalisia ja fyysisiä valmiuksia avaavia rakennuspalikoita henkisen potentiaalinsa tiedostamiseksi. Niistä kaikista sai käytännönläheisiä rakennusaineita omien voimavarojen löytämiseksi. Uskon esityksestä kumpuneeseen toivoon ja valoisuuteen resilienssin eli muutosjoustavuuden käytettävyydessä itsensä kehittämisen välineenä. Sitkeä Selviytyjä elää tätä päivää.

Jaana Paatela-Palin, FM, Palin Granit Oy

Eijalla on hieno läsnä olemisen taito kohdata uusia ihmisiä eri aloilta. Hienostunut tapa kohdata ja kuunnella ihmistä sellaisena, kuin hän on silloin, siinä hetkessä. Myönteisellä tavalla Eija saa ihmisen tuntemaan tärkeäksi ja luo uskoa, että ihminen on tärkeä juuri sellaisena. Siihen ei vaikuta ikä, koulutus, ammatti tai pätevyys. Ihminen ihmiselle. Eija luo ympärilleen hyvää mieltä ja tunnetta, josta jää pitkäksi aikaa hyvä mieli.

Sirpa Stenström, Salo

Palautteita esimiesvalmennuksista

 • Onnistuimme erinomaisesti lisäämään toistemme voimavaroja sekä keinoja selviytyä nykyisistä ja tulevista muutoshaasteista. Jakamisen ja yhdessä oppimisen henki kiitettävää. (Esimiesten muutosvalmennus)
 • Aiheet olivat tärkeitä, mutta nekin voi esittää siten että ne ovat puisevia. Sinä teit niistä mielenkiintoisia, eikä se ole laisinkaan itsestäänselvää. Uskomatonta, miten suuri ero opettajilla voi olla; siis vielä aikuiskoulutuksenkin puolella. (Esimieskoulutus)
 • Hyvä, innostava ja asiansa osaava kouluttaja. Mieleenpainuva valmennus! (Esimiesten johtamiskoulutus)
 • On ollut ilo olla kuuntelemassa luentojasi, ne ovat valaneet uskoa itseeni ja uskoa siihen, että voin kehittyä hyväksi ihmiseksi ja myös esimieheksi. Palava innostuksesi opetettavaan aiheeseen on tarttuvaa. (Pidempikestoinen esimieskoulutus)
 • Eija Pelkonen on aivan loistava ja innostava. Näkyy, että hänellä on taustalla esimiestyötä. Hän ymmärtää millainen esimiehen tilanne todellisuudessa on. (Esimiesten johtamiskoulutus)
 • Pidin kovasti "luennoimistyylistäsi"! Sinulla on varma / rauhallinen olemus. Kivasti toit myös omakohtaisia kokemuksiasi aiheeseen liittyen. (Pidempikestoinen esimieskoulutus)
 • Olen oppinut olemaan armollinen itselleni ja pitämään huolta myös omasta hyvinvoinnistani. (Esimies)
 • Meidät heräteltiin tarkastelemaan itseämme ja kannanottojamme. Eri aiheista joutui pinnistämään ajatuksiaan paperille tai jopa piirtämään ajatuksia paperille. Sen jälkeen vielä keskustelut ja analysoinnit. Kyllä oli hyvä kouluttautuminen! (Esimiesten johtamiskoulutus)
 • Iso kiitos sekä Eijalle että x:lle koulutuksesta. Olitte molemmat läsnäolevia ja kuuntelevia sparraajia. (Esimiesten muutosvalmennus)
 • Koin, että tämä koulutus oli yksi parhaimpia mihin olen koskaan osallistunut! Kiitos! (Esimiesten muutosvalmennus)
 • Eija Pelkonen on aina yhtä ammattitaitoinen ja mukaansa tempaava! Perehtyneisyys näkyy! (Esimiesten tunnetaitovalmennus)
 • Nöyryyttä synnyttänyt koulutus, koin sen positiivisena. Koulutus oli myös kohdallani meditatiivinen, avauduin uudelle eri tavalla avoimemmin. Toimi kohdallani positiivisuutta lisäävästi. (Esimiesten muutosvalmennus)
 • Eijan asiantuntemus ja loistava kouluttajan taito. (Esimiesryhmän sparraus, vastaus kysymykseen mikä oli itsellesi tärkein anti)
 • Sinua on helppo kuunnella ja käytännön elämän esimerkit auttavat avaamaan asioita taas uudelleen ja uusista näkökulmista! Kiitos! (Pidempikestoinen esimieskoulutus)
 • Kouluttaja on tuttua "laatukamaa", asiantuntemus ei petä! (Esimiesten tunnetaitovalmennus)
 • Asiaan paneutuminen ja taustalla oleva osaaminen näkyi. Erittäin hyvä. (Esimiesten tunnetaitovalmennus)

Palautteita muista koulutuksista ja kehittämisprosesseista

 • Kiitos Eijalle, osasit hyvin ja käytännön läheisesti pitää homman kasassa.  (Työyhteisön kehittämisprojekti)
 • Aluksi tuntui, että en saa tästä mitään, mutta sainkin tosi paljon. (Työyhteisön hyvinvoinnin kehittämisprojekti)
 • Hieno ja mielenkiintoinen tapa tutkia ja pureutua asiaan. Herätti kaikissa osallistujissa tunteita. Samojen ongelmien kanssa kaikki painivat, nyt ne ikäänkuin konkretisoituivat. Hyvä! (Ongelmatilanteiden käsittelyvalmennus)
 • Eija Pelkosen viesti ja asia olivat juuri meille sopivia. Esitti asiat hyvin ja asiallisesti...hyviä asioita itselle mietittäväksi. (Työyhteisön kehittämispäivä)
 • Olen ollut innostunut ja tyytyväinen Eijan esille tuomiin asioihin... joilla saamme sanomamme paremmin perille ja pääsemme tavoitteisiimme. (Viestintäkoulutus)
 • Olit erittäin hyvä ja innostava kurssin vetäjä. Materiaali oli erinomaista ja osasit hienosti työstää teemoja eteenpäin ryhmän pohdintojen pohjalta. (Työyhteisövalmennus)
 • Mm. jaksamisen kannalta olen saanut paljon eväitä. (Työntekijä)
 • Eijan esiintyminen ja mielenkiintoiset aiheet pitivät otteessaan. Samoin rohkaisut tutkia ja perehtyä omiin ominaisuuksiin ja itseanalysointiin. (Viestintäkoulutus)
 • Pidin iloisuudestasi ja sinusta näkyi, että arvostat ja kunnioitat, mitä "oppilailla" oli sanottavaa ja esille tuotavaa. Lisäksi olit ihailtavan rehellinen itsestäsi jokainen on inhimillinen -mentaliteetilla. (Logoterapiakoulutus)
 • On ollut ihan hyvä olla luennollasi. Tyylisi on toverillinen, ei ylhäältä alaspäin. Olet helppo lähestyttävä. (Koulutukseen osallistunut)
 • Tärkeää on ollut oppia hyväksymään oma riittämättömyytensä ja tulla sen kanssa toimeen. (Työntekijä)
 • Sait pysymään ajatukset läsnäolevassa hetkessä, tapaasi puhua ja esittää on jostain syystä erittäin mukava kuunnella ja seurata ja saat myönteisellä tavalla juttuun mukaan. Toit itsesi upeasti esille ihmisenä, juuri sellaisena kuin olet ja avoimuutesi kertoa vaikeistakin asioista elämässäsi lämmitti ja antoi uskoa, että vaikeuksista huolimatta elämä kyllä kantaa juuri niin kuin logoterapiassa sanotaankin. (Logoterapiakoulutus)

Sinulla on hyvä kiteyttämisen taito... olet rauhallinen ja miellyttävä ... positiivinen, turvallinen ilmapiirin luoja... tapaamiskerrat ovat olleet hyvin suunniteltuja ja "ammatillisia"... rauhallisuutesi ja levollinen tapasi esittää asioita jättivät vaikutelman, että asiat järjestyvät  

(Pidempikestoiseen työyhteisön kehittämisprosessiin osallistuneiden ajatuksia)

Eija Pelkonen oli todella hyvä kouluttaja. Hän oli mukaansa tempaava, esitti asiat yksinkertaisesti, ei turhaa sanahelinää, vaan todellista elämää työyhteisössä. Hän sai omalla olemuksellaan lähes koko porukan keskustelemaan ja se on paljon se.

(Työyhteisön vuorovaikutuskoulutus)

Ostoskori