Kokonaisvaltainen hyvinvointi

Kehittymiseensä panostaville:

KOKONAISVALTAINEN HYVINVOINTIVALMENNUS

Kokonaisvaltainen valmennus sisältää kaikki yhdeksän Selviytymisen taidot -syväkurssia ja 36 teemaa.  Syventymällä niihin järjestelmällisesti, vahvistat hyvinvointiasi ja voimavarojasi ennen näkemättömällä tavalla ja saat parhaat valmiudet tulla siksi, joka sinun on tarkoitus olla ja johon sinulla on olemassa kaikki mahdollisuudet.

Valmennus lähtee liikkeelle Mahdollisuusmatkailija -syväkurssista. Sen päätyttyä saat neljän viikon sykleissä automaattisesti seuraavan kurssin ensimmäiset materiaalit heti kurssin julkaisun jälkeen.

Ostamalla kokonaisvaltaisen hyvinvointivalmennuksen sitoudut ostamaan kaikki 9 Selviytymisen Taidot -syväkurssia yhteispakettina alennettuun erikoishintaan 1350 euroa. Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän peruutusoikeus ensimmäisen syväkurssin maksupäivästä, jonka jälkeen sinulla on force majeur -peruutusoikeudet.

Kaikki kurssimateriaali on käytössäsi vuoden viimeisen kurssin päättymispäivästä, joten sinulla on ruhtinaallisesti aikaa syventyä itsesi kehittämiseen.

Panosta itseesi -koska olet sen arvoinen!

Kokonaisvaltainen valmennus sisältää

  • Kaikki 9 Selviytymisen taidot -syväkurssia,  yhteensä 36 teemaa
  • Kaikki syväkursseihin sisältyvät materiaalit (virittäytymis- ja tehtävämateriaalit, kurssivideot, kirjalliset tietopaketit)

Nyt yli 20 % edullisempana yhteispakettina!

Voit opiskella omaan tahtiisi silloin kun se parhaiten sopii, aikaa sinulla on lähes kaksi vuotta ja tuona aikana pääset myös seuraamaan omaa etenemistäsi.

Ostoskori