Personal brainerisi
Eija Pelkonen,
Sitkeä Selviytyjä

Ajanvaraus

Varaa täältä itsellesi sopiva aika alkukartoitukseen tai työnohjaukseen / sparraukseen

Ajanvaraus

Toimi seuraavasti:

  1. Valitse kalenterista itsellesi sopiva aika.
  2. Valitse haluamasi tapa yhteydenotolle: verkossa Google Meet tai Teams, tai perinteinen puhelu.
  3. Jos valitset verkkotapaamisen, saat sähköpostiisi vahvistuksen ja palaverikutsun.
  4. Olen odottamassa sinua sovittuna aikana Google Meet- tai Teams-palaverissa tai soitan sinulle.

Sinullakin on lupa ja oikeus voida hyvin!

Olen työyhteisövalmentaja ja työyhteisöjen kehittäjä, aikuiskouluttaja, työnohjaaja, logoterapeutti, sparraaja ja coach, fasilitaattori, rinnalla kulkija, oivalluttaja ja innostaja.

Monissa liemissä keitetty, poikkeuksellisia polkuja kulkenut, rohkea heittäytyjä. Uskon vankasti, että meillä kaikilla on enemmän mahdollisuuksia kuin tiedostammekaan! Siksi autan, helpotan, kysyn, kuuntelen. Olen läsnä olkapäänä, tukijana, haastajana mutten raastajana. Saat olla juuri sellainen kuin olet, tavoitella niin isoja tai pieniä kuin haluat.

Pitkä kokemus ohjauksista ja valmennuksista

Työelämäkokemusta40 vuotta
Koulutus- ja valmennuskokemusta lähes 25 vuotta
Yritysvalmennuksiayli 20 vuotta
Työnohjauksialähes 10 vuotta
Henkilökohtaista sparrausta yli 10 vuotta
Eija-Pelkonen

Miten Sitkeä Selviytyjä on syntynyt?

Kokemusta johtamisesta

Yleensä ensin kouluttaudutaan ja sitten hakeudutaan koulutusta vastaaviin tehtäviin. Minulle kävi päinvastoin. Esimieheyttä tuli opeteltua nuorena kantapään kautta ja vasta sen jälkeen lähdin opiskelemaan johtamista ja esimiestyön kulmakiviä- pienten lasten äitinä ja töiden ohessa.

Johtamisismejä tulee ja menee, mutta ihmisten tarpeet pysyvät samoina. Näen esimieheyden ja johtamisen palvelutehtävänä – hänen tärkein tehtävänsä on toimia mahdollistajana.

Kokemusta kouluttautumisesta

Opiskelin KTM:ksi pääaineena siis johtaminen. Tuli siinä samalla opiskeltua muutakin, kuten markkinointia, aikuiskasvatustieteitä ja työpsykologiaa sekä kouluttauduttua opettajaksi, näyttötutkintomestariksi, työnohjaaja & prosessikonsultiksi sekä logoterapeutiksi.  Sillä ihmisen toiminta ja jaksaminen niin arjessa kuin työssä on ollut ja edelleen on loppumattoman kiinnostukseni kohde.

Kokemusta työelämästä

Paljon olen oppinut, mutta oppiminen jatkuu niin kauan kuin henki pihisee. Kokemuksia on kertynyt erilaisista työpaikoista, hyvistä ja huonoista. Parhaimmillaan työ on sisältänyt luovaa yhdessä kehittämistä ja innostavia projekteja. Pahimmillaan hiljentämistä, mitätöimistä ja uhkailua. Olen käynyt läpi oikeustaistelun omia oikeuksiani puolustaen sekä sanoutunut irti arvoristiriitojen vuoksi hypäten tyhjän päälle.  Selviytymistä on siis tullut näinkin harjoiteltua, usein kantapään kautta. Aina elämä on onneksi eteenpäin tavalla tai toisella kantanut.

Yrittäjyys antaa merkityksellisyyttä

Yrittäjää minusta ei koskaan pitänyt tulla, mutta onneksi näin kävi. En voisi kuvitellakaan merkityksellisempää työtä, kuin mitä nyt saan tehdä! Sinun, minun, meidän kaikkien parhaaksi, inhimillisemmän (työ)elämän puolesta työskennellen, joskus jopa sitkeästi taistellen.